Tråkigt väder

Hello!


Idag har ju kolckan ändrats, vaknade klockan 8. Sjukt tidigt med tanke på att de är lov.
Ialafall gårdagen spenderades i Kista Centrum på jakt efter en vinter jacka, och vet ni vad? Jag hitta en, Dock inte en snygg en, men en varm. Jag letade efter något tunnt fint , tjejigt o lalal men det blev en lång varm ful jacka. Fördelen med jackan är väll bara att den är varm.

Efter shoppingen blev det bio, Paranormal2 blev det, den sög enligt mig. Den var enbart läskig sista 20 min. lika värdelös som 1an dock en väldigt gullig bebis i filmen!


Nu ligger jag i sängen och känner mig jätte seg och deppig pga vädret. Men musiken håller mig happy :)


Får se om jag rullar ut eller stannar hemma idag!


Tack för mig och ha en bra dag :) pyss

Lördag , och höstlov

Godmorgon alla!


Tänkte berätta om vad jag gjorde igår kväll. Jag var faktiskt hemma hos en kompis och hade de trevligt med massa kompisar, det var ett tag sen men det var kul att få träffa alla:)
Idag är det lördag och även HÖSTLOV! Det skönaste med lov är väll att man oftast inte har plugg, om man inte ligger efter. Eller att ma kan få sova ut hur länge man vill, jätteskönt!

Eftersom vintern är här så är det passande att dra och köpa vinterjacka/skor som jag letat efter väldigt länge nu. Idag ska jag seriöst komma hem med antingen en jacka eller ett par skor .... eller typ en söt klänning .. ELLER NEJ

Nu ska ja upp och hoppa för att tvätta lite kläder och städa rummet. ha de så bra nu för det ska jag!


love



Frukost? mmm

OMG JAG SKREV ETT INLÄGG

HEJ BLOGGEN!

Detta inlägg borde egentilgen handla om varför jag inte bloggat på typ 6 månader eller nått. Men jag orkar inte berätta varför, eller jag har bara inte orkat.

Men nu är jag tillbaka, så var glada för det:) jag är helt förvånad över att det fortfrande är några som läser min blogg helt underbart!


Dagen: Förjävligt trött var jag faktiskt imorse men de gick över då jag började skoldagen med psykologi och mycket skratt som vanligt. Har man en söt klass så har man :)


Har typ inget att berätta även fast ja borde..

Snart är det höstlov, de ska bli skönt att få sova ut och bara ta de lungt umgås med nära och kära! nu hörde jag att min syster kom hem hon har nämligen  vart och köpt fettosaker från affären så ni vet vad det betyder ..



jag hör av mig senare då PUUUUUUUSS


RSS 2.0