Vanlig dag

TJA  alla :D
ja vart ska man börja .. idag har jag vart i skolan som alltid är lika kul .. Fast idag fick vi lite problem med lärarna. vi fick reda på att vi skulle ha nationella prov i No ämnena och då fick vi lite damp. Vi kan ju inte få  reda på det nån månad iannan.
Men iallafall sen när ja kom hem så har jag typ städat hela huset. Kollade på the Hills ett tag med, love it. Fast jag somnade vid andra avsnittet. Man blir verklign trött när man kommer hem. A men nu sa ja inte sitta här och snacka massa skit. ska dra och Duscha skriver imr  PUSS  / MERNA

HADIL 18 ÅR , middag

Igår kväll så var jag ute med några av tjejerna och firade min kompis hadils födelsedag , hon fyllde 18 år .. hejlt sjukt vad tiden har gått snabbt, helt plötslgt är hon 18 någontng som hon längtat efter sjukt länge haha :D. Vi åkte ialafall till Kista centrum och åt middag där , nätan alla tog grekisk mat , det var galet gott.  Sen efter maten gå gick vi runt och tog lite kort här och där haha det var skit kul igår, efter de åkte vill till T Centralen och var där en liten stung och köpte godis.
Här kommer lite bilder frn igår .. PUSS

födelsedagbarnet i mitten :D <3


jag med klyftpotatis i munnen ! haha

Bild från dansen

En bild från dansen :D

:)

hejsan alla de var ett tag sen :D . igår var det 9ornas dans och det var sjukt kul tyckte jag iaf.
Det var ganska många där ,som man inte träffat på länge så det var roligt. Sen började alla dansa och sj klart jag :) i slutet vann min skola .. som har vunnit ett par gånger nu. aja det var iaf skit kul där.
Idag var jag i skolan och jag hade skit kul :) kom bara lite sent var sjukt trött efter dansen. efter skolan gick jag till täby centrum och träffade massa kompisar (: .Men nu ska jag kolla på tv en stund vi hörs sen / PUSS :)

Hejsan allihopa ...

Hejsan allihopa hoppas ni mår bra för det gör iaf jag :D
imrogon är det alla 9ornas dans, för er som inte vet vad det är så ska ni veta att de är en dans för alla 9or i hela täby, vi ska vara i täby centrum och ha en massa kul (hoppas jag). jag hade lite svårt att välja vilken klänning jag skulle ha men nu vet jag :D . Men iallafall idag har jag vart i skolan först , det var en sjukt rolig dag , älskar min klass så jävla mycket asså! kan inte tänka mig att börja gymnasium med en ny klass. iaf efter det så gick jag till täby centrum och köpte en kofta från gina tricot, och 2 par svarta strumpbyxor ifrån H&M.  Sedan fortsatte jag vidare till en fritidsgård och var med några vänner :)
Jag har haft en sjukt bra dag today och hoppas på en ännubättre imorogon :D <3 PUSS


Välkommen till min nya blogg!

Hej jag heter Merna och jag är 15 år och går nu i 9an. fixade precis den här bloggen. Har aldrig tyckt om att blogga direkt men min svenska lärare övertalade mig till det här , det ska nämligen vara väldigt bra för mitt skrivande inte för att de är dåligt!

Idag började jag dagen i skolan , och de gick bra men jag har lite bråttom att välja gymnasium, det är stressigt och jag tror alltid att jag har mer tid, sen inser jag alltid att snart är de dags! Iallafall efter skolan gick jag till en fritids gård med några kompisar och hängde där ett tag. sedan gick jag hem och ska jag iväg och duscha , skriver sen ! PUSS


RSS 2.0