Tisdag -.-

Tisdag bara ? känns som typ torsdag
Imorse vaknade ja sent så ja kom sent såklart, men på bussen träffade jag Jessica och när vi var i danderyd mötte vi även på Amanda haha, kul att träffa gamla klasskompisar. juste det var skit kallt fyfan ! hur jävla kallt kommer de bli när snön kommer :O?
Iaf skolan gick bra , efter åkte ja och köte mat som ja tog med hem och åt, ja va hemma runt halv 2 typ. efter maten la jag mig och sov nån timma , sen blev de tv med tjockis saker , på tal om tjockis saker ska ja gå upp och äta lite jordgubbar med choklad + glass :)

Vi hörs imr ha de bäst
vet att den är gammal men videon , så gullig låt

Min måndag

Äntilgen hemma imorse vaknade jag faktisakt kl 05.30 , sjukt va ? men de va mitt val att gå i skola inne i stan iaf jag är rätt trött, ligger i sängen med datan och lyssnar på taylor swift - you belong with me <3
Har inte någon läxa direkt så det blir väll att slappa idag.
åh imorse när ja vaknade spöregnade de , sen blev det fint väder..
höst känsalan är de värsta jag vet hatar höst för att då ere bara massa fula kläder man kan ha och sen kommer stövlarna i vinter åååååå nej , och sen kommer ju såklart alla små fjortisar som sprinnger runt med fjäll jackor med 5 storlekar förstora hahahah fyfan ..

Aja skolan gick iaf bra idag .. och i veckan ska ja vara med mina vänner så mycket som det bara går , ska träffa teresa i veckan också har inte träffat henne på ett bra dag måste sncka om allt fan :)
aja imorgon är det Tisdag ja börjar 8 och slutar halv 1 ,
nu ska ja fortsätta ha tråkigt.. ni får ha de så bra vi hörs imr , pussar



helgen ,

Hejsan mina få läsare haha , förstår att ja har rätt få läsare på grund av dålig uppdatering me ni vet ju att jag inte är så seriöst.
iaf igår kväll var ja på bio med min kusin Febrionia och med min syster Melad. vi kollade på filmen "flickan som lekte med elden" haha jag var typ den ända som verkligen kollade , dem 2 satt o skratta åt eller smsa hela filmen haha men aja. blev så jävla sur på en snubbe som satt bakom mig för han satt och skaka på min stol hela tiden med hans jävla fötter, haha konstigt nog vände jag mig aldrig och sa till.
Efter filmen gick vi till en fritidsgård i närheten och åt lite mat , efter det åkte vi hem med sista bussen när vi kom hem blev de datan och snacka i tel , efter det fick vi och la oss .

Sen idag när ja vaknade så hade pappa ledigt från jobbet så vi åkte hem till några släktingar och efter det gick vi och handla, jag kom hem med 3 par skor faktiskt dock inga stövlar som ja skulle köpa , men de blev klackskor .. aja :) (a)
haha nu sitter jag här och funderar på om ja ska klippa mitt hår , vill men skulle va roligt att pröva på nått nytt men ja vågar inte asså vill ha lugg för de är fint till hösten men ja vågar ba inte :p aja ska iaf klippa upp de lite mer
ni får ha de så bra <3 puss



ja så kan de gå , haha igår hände de här innan bion :( hade sår som gick upp





asså inga bilder blev fina :S



<3

Hejsan alla , lördag morgon nu, har sovit riktigt jävla bra men är ändå trött . sjukt att jag somnade i min borosas rum idag haha så nu ligger han o sover i mitt rum -.- . men iaf igår freda efter skolan så åkte jag till stan och fika efter det gick vi bara runt sen åkte jag hem,  sen avslutade jag min kväll met ett långt tel samtal haha.
Men idag är de lördag ska gå och fixa min data så jag kan börja använda den igen ,
Det är så jävla jobbigt att behöva ta min systers :S !

senare ska jag väll åka och träffa några kompisar .. får väll se vad som händer.
just nu sitter jag bara vid datan och lyssnar på musik , lyssnar faktiskt på beyonce så jävla grym asså :)
aja det var väll allt jag hade att berätta , ni får ha de så bra så hörs vi senare<3



lite bilder på brudparet la inte ut de sist


så fina




visst är dem fina :)<3





För en v sen fyllde du år , och snart ska de firas :D <3

ett inlägg :O

HEEEEEJ ALLA :d
IDAG ÄR DE MÅÅÅÅNDAAG ! underbar dag eller hur hahha nej men ja har fan endå haft kul idag,
juste måste berätta att i helgen var jag på bröllop min kusin som gifte sig jag hade sjukt kul , träffa min vänner där också solin och sandra fett söta dom var , hahah och ja sjöng också på bröllopet fett oseriöst men iaf..
idah i skolan så va amir där , (gaybloggen) han väntade på alexandra (kissi) så jag passade på att ta kort med honom han e ju så söt :D !

jag har faktikst ingen lust att plugga är typ redan skoltrött vilket jag inte borde vara , men iaf i veckan ska ja träffa vänner och bara umgås imrgon är de tisdag slutar 5 imr .. ångeeeeeeest!
haha men nu börjar de bli sent faktiskt ska dra och duscha ha de bra alla så hörs vi imr , har ju inte bloggat på ett tag så om ni har nått att fråga så gör de :D


asså bilden på mig e ful men måste bara lägga upp ! amir e så söt

jag och mickis på donken ett litet tag sen:)

ätit de här varje dag , ååååångest


Pedagogisk promenad med klassen


Merna <3 kina buffe



jag, jessica och amanda fikade , vi igck i samma klass 8an o 9an


med klassen

haha johanna amir o jag (fett ful)


syster på bröloopet

19 sep

jag skriver att stort inlägg på söndag så ni vet :)<3

RSS 2.0