VALBORG TODAY

Godmorgon , idag är de nog min dag eller den har iaf börjat bra med att de är sol. kom nyss ut ifrån duschen vaknade exakt 10:00 :) Idag måste jag åka för att hämta mitt busskort ifrån SL garaget, efter de ska jag åka hem på en gång för att platta mitt hår och fixa lite saker , möta en kompis fort :) och efter det så ska vi ut med massa i Näsbypark , där ska de vara en Brasa ikväll :) Men nu måste jag skyna pappa roppar :) Skriver nog inte mer idag men imorgon , + bilder kommer då tror jag :D puss <3



HAHA  bilden är från valborg för ung 3-4 år sen vi gjorde en egen brasa :)

äcklig dag

Fyfan vilken äcklig dag , jag sov Iaf bra men när jag vaknade upp skulle jag åka till natta , så på väg dit tappa jag mitt busskort på bussen så ja gick till sl center och sa de ,då skulle ja få ringa , under samtalet när ja snackar avbryts de för mina pengar tog slut , -.- ? så då va ja tvungen att gå o fylla på med pengar , då sa dom att ja skulle hämta de kl 3 vid bussgaraget, där ja och natta gick dit så sa dom att vi skulle komma tillbaka dan efter , blev så jävla arg .
aja sen efter de var jag ute med massa kompisar .. vi gjorde inte nått speciellt , och imorgon är de valborg blir inte de bra så tar jag livet av mig .. så de var nog allt jag hade att säga !

LOVE STORY ,

heeeeeej :)
Idag har jag varit så lat asså har inte orkar göra något i skolan , :) vaknade imorse och hade sovmorgon till 9 de är ingenting .. men ialafall bättre än 8 :) Haha var så lat att ja fick sitta inne i ett rum med en lärare ovh hon fick läsa högt för mig -.- haha. Efter skolan så mötte jag tjejerna en stund , och gjorde lite saker haha mikkis började bråka med en kärring fyfan va roligt , men kan inte skriva om de här !

Aja sen åkte jag hem och här sitter jag och drogar ner mig med musik , just nu är min favoritlåt LOVE STORY me Taylor swift asså börjar typ gråta varje gång ja hör den, lyssna bara på texten lixom , kommer aldrig tröttna :O !

Sen imorgon ska jag inte till skolan jag ska åka till natta på morgonen sen ska vi och några mer till åkersberga för att sola solarium, efter de vet jag faktiskt inte vad vi ska göra men ingen skola iaf :) !
Sen är man ju ledig ända tills måndag så de här var min sist skoldag :)

Aja ska fortsätta lyssna på låten o sjunga haha puss puss <3

info om mig som ni kanske inte vet :)

Har du pojkvän/flickvän? njaa

Hur tidigt stiger du upp? runt 6-7 :) helger 10

Vem/vilka vet mest om dig? mina vänner är min riktiga familj så dom vet :D

Gillar du att slåss? bara med natta :)

Vad ska du göra ikväll? va hemma de är vardag

När var du senast full? haha

Har du utländska föräldrar? 100 %

Var har du ont? ryggen

Är du bra på att måla? haha gud nej

Vem kramade du senast? Linnea faktiskt , på väg hem frn bussen

Vad längtar du till? Valborg :) , och sommaren

Har du husdjur ? mina syskon (för många)

Har du körkort? nej FLIPPARE KÖR BARA haha <3

Favoritgodis? saltlaktris

Morgon- eller nattmänniska? Natt som fan :)

Spara eller slösare? slösa , :)

Har du några homosexuella vänner? Ja

Bio eller promenad? Promenad är bäst

Är du kittlig? ja som fan :)

Rädd för insekter? ja men jag blir mest äcklad :)

Anser du att du är stark? ialafall på ett sätt :)

Är du lycklig ? just nu jaa

Framtidsjobb?  ska bli känd :)





Förra valborg en tredjedel av alla



3 år gammal bild typ :) <3



jag och mickis syster i lördags , ursäkta mitt fula face




jag adde ville inte va med på bild , födelsedags barnet med luvA <3

idag

hejsan alla där :)  Just nu sitter jag och kollar TV på 5an , har inte direkt något annat för mig kom nyss ut ifrn duschen .
Idag började jag dagen med att va hemma ett tag solade en stund också , skit skönt var de inte för att jag fick nån färg men endå :) Efter det fixade jag mig och så åkte jag iväg för att träffa Natta vi gjorde inte direkt något spec men vi mötte några andra också och kollade på kläder.

imrgon är de skolan som vanligt men inte en vanlig dag , vi har PLOJFOTO med tema (stureplan tjejer , och killarna ska vara emos :) )
sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra efter skolan :)
aja orkar inte skriva mer , bilder kommer inte komma på ett tag :) <3 puss

Today

Hejsan alla :)
Idag så vaknade jag runt 11 , gick upp och duschade sen hoppa ja studsmatta för att komma igång hahah nej driver men efter det så har jag bara suttit vid datan och kollade lite på tv :) det är sol ut vilket är braa :) senare idag ska jag fixa mig lite och gå ut och möta tjejerna vet inte riktigt vad vi ska göra men de löser sig , :) aja skriver väll senare ikväll <3

cp torsdag

Hejsan alla :D det var sol idag jag är typ överlycklig haha det stämmer med mitt sjärntecken kolla här :D

Lejonet 23/7-23/8

Du är positiv till det mesta. Dessutom mår du bra av rörelse och frisk luft, särskilt vid fint väder.

aja idag har jag varit iskolan och sen efter det så var jag med tjejerna och kollade på smik&kläder jag är skit sur för klänningen jag skulle köpa tog slut i min storlek XS tar alltid slut så jävla fort.. men jag hoppas jag hittar en annan :)

snacka om att jag kommer få ig på nationella i matte det gick sämst idag ville ba börja gråta!

 

hahah en helt cp sjuk sak hände idag i skolan haha jag jessica och teresa skolkade Från en NO lektion så  vart vi sugna på glass och vi visste att de fanns inne i matsalen i en stor kyl , Så vi springer in när de bara sitter massa lärare och äter, jag öppnar och dom andra kollar så ingen kommer jessica öppnade dörren i förväg. Och jag tog ett stort jävla glass paket och sprang ut. Så sprang vi så dom inte skulle märka något men sen märkte vi själva att vi inte hade skedar så JAG sprang tillbaka för att hämta de , då så står exakt alla lärare o ba "MERNA DU KOMMER HIT NU" jag lekte helt dum dom ba varför är kylen öppen  ? ja ba eh asså vi skulle ba kolla om de fanns glass , dom ba aha men du får aldrig mer öppna utan att fråga jag ba nej jag lovar , dom ba men tog du något eler jag ba nej jag lovar då så sa dom att vi skulle komma in o äta glass me dom fyfan va pinsamt asså , och glasspaketet som vi tog ligger nu i markus skåp utan att han vet om de så imorgon i skolan kommer han ba VA FAN GÖR SMÄLT ÄCKLIG GLASS I MITT SKÅP , haha fyfan va roligt garvar fortfarande åt de.

-.-

idag har jag varit i skolan först , och det var en riktig chill dag, Efter skolan så gick jag och träffade några kompisar var med dom tils typ klockan 6 sådär .. vi gjorde inte direkt något speciellt .. jag var ovanligt glad i början av dagen tills nu är riktigt nere nu vet inte varför men jag orkar inte blogga mer nu , hörs imorgon puss <3 !

rörigt inlägg

Hejsan alla :)
Idag har jag som vanligt varit i skolan som vanligt började kl 9 men jag kom in halv 10, då jag hade engelska så säger jag "Sorry im late", då svara min lärare eh nej jag skulle inte tro att du är så "sorry" du har haft tid till att sminka dig och Klätt upp dig ? , fyfan va arg jag blev vad fan har det med saken och göra ? vadå så för att man använder smink så kommer man sent eller :S de han ju ha hänt vad som helst på vägen lixom :S ? helt sjukt

Efter skolan gick jag till täby centrum fort för att kolla på en klänning som jag ska köpa imorgon ..
på tal om skola har jag sjukt mycket läxor som jag inte hinner med just nu (orkar bara inte )
Matte , svenska , Engelska har jag och nationella på Torsdag . Och religons prov på Fredag , efterom att de inte blir nån kryssning längre.

och igår fick jag reda på at vi skulle åka utomlands dagen innan min SKOLBAL , och neeeej de går jag fan inte med på stog typ och skrek (näsatn grät) för att inte behöva följa med men nu har vi ändrat oss och ska åka en 12 Jun samma dag som min skolavslutning, ska vara i irak -.- i 3 veckor , hur ska ja klara mig utan mina tjejer i 3 hela veckor :'(

Nu ska jag duscha sen ska ja vänta på att DESPERATA HEMMAFRUAR  börjar :) puss <3




Min syster , visst är hon äckligt lik mig på den här bilden , hennes blogg är Onlines.blogg.se

Klippa håret :)

HEJSAN :)
idag vaknade jag utav att min lillasyster och hennes kompisar skriker .-.- i mitt rum också och har jag vaknat är de omöjligt för mig att somna om. Sen så efter det så kollade jag på en film som heter taken och den var fan skit bra :) så den borde ni kolla på ! Och sen så har vi plockat fram vår studsmatta inte för att ja har lust att hoppa men aja haha :).
Idag vet jag faktiskt inte vadjag ska göra jag tror jag stannar hemma :)

igår var jag ju i vallentuna på hiphop jam saken och det var faktiskt ganska roligt :)
Har inte några bilder från de som ja kan visa , har typ inte ens fler bilder att lägga ut på bloggen ..
Aja ja ska dra och klippa mitt hår nu , ska klippa upp de lite mer och jag gör de själv , sist ja var hos en frisör grät jag så ja gör de själv :)  haha aja srkiver senare puss <3

Fan !

Heej bloggen :) vaknade för typ nån timma sen runt kl 10 det är ganska bra för mig brukar vakna typ 8 så det var skönt att sova. just nu sitter jag och lyssnar på musik , mest beyonce älskar henne ! Men snart ska jag duscha sen efter det platta håret och fixa lite andra saker. Senare på dagen ska jag till nån hiphop grej i Vallentuna med några kompisar, hoppas de blir kul.

jag kollade mitt gymnasie val igår och jag har typ kommit in på några men inte mitt dröm gymnasium :( ! pågrund av mina äckliga cpbetyg men de är fan omöjligt att höja sig i min äckelskola !
Blev skit sur för ja vill ju gå Sam- Teater och de stog att de redan finns i min hemkommun och de finns inte alls bögar -.-
aja kom iaf in på andra :) men måste dra och duscha nu skriver imrogon :) ha det bra puss :) <3

Men den här lilla killen får mig iaf på bättre humör :)
                                                              

onödiga frågor :)

NÄR MAN INTE HAR NÅGOT ATT BLOGGA OM !

Lovar du att vara ärlig? självklart
Du heter: Merna :)
Låt just nu: K young - this time
Om du röker: nej
Beroende av: mina vänner
Vad får du oftast komplimanger för: eh .. mitt hår och mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon: vet faktist inte
Hur imponerar man på dig: haha de brukar va svårt
Brukar du skratta för dig själv?:haha jo dåå ..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "du e kall"
Vart bor du: i täby
Trivs du där: ibland / ibland inte
Äger du några converse: verkligen inte min stil
Vad har du för mobil: sony E
Är du allergisk i mot något: falskhet
Nästa mål i ditt liv: shit mångaa
Hur svarar du i mobilen: HALLÅ ?
Vem ringde du senast?: mamma
Ska du sova ensam: neej :)
Hur gammal är du ? : snart 16 :)
När fyller du år : 24/7
Har du nån favorit utav dina kompisar : ja
Har du varit otrogen : neej
Svarade du ärligt på allt : ja

ut fort :)

hejsan alla :D Det är äntilgen fredag jag jag kom precis hem från skolan fick sluta tidigare idag kl 12:55
fick skjuts hem på moppen av Jessicaså de gick ganska fort :) har inte gjort så mycket hittils ska till täby centrum och träffa några kompisar snart och köpa en grej sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra får väl va me kompisar ute och bara luffa de är ju fint väder ute också så :) .. nu måste jag gå och sminka mig och hinna med 3 bussen, :) antingen skriver jag när jag kommer hem eler imorgon , ha de bra puss<3

ta bort bloggen ?

HEJ

Det Fan över en vecka sen som jag skrev kanske 2 till och med men jag vet inte riktigt om jag ska ha kvar min blogg ni får bestämma, antalet besökare sjuker och de fattar jag sj eftersom jag nästan aldrig skrivr men jag ska skärpa mig :)
själv har jag haft en grym vecka hittils och hoppas på bättre :) hur har ni haft det själva :)?
Har mest varit med tjejerna och i skolan , (ps. är sjuuukt Skoltrött)

Idag i skolan blev det bestämmt att vi ska på kryssning med klassen den 24:e April , ser fram emot det haha :)
och Den 27:e april är det ploj fotot för alla 9or bara  skolan och våra klass ska ha Framtids Tema alltså ett yrke tex
Sen imorgon så ska göra om mitt gymnasieval, vill ändra lite :)

Och under helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra får se vad som händer :)

Aja jag skriver väll när jag har något att berätta puss puss :) <3

Helgen till lovet :)

Hej :)
i fredags så var jag i skolan och dt var sjukt fint väder då ju , så det var iaf bra + att de är påsklov nu  :)
Det behövs verkligen. Men efter skolan åkte jag hem och fixade mig för senare på kvällen mötte jag upp tjejerna och vi var hemma hos natta och hade en chill kväll , lekte med knivar haha, sen så efter det så gick jag hem till min farmor och skulle sova där , och hon bor i närheten .. så på morgonen gick jag och väckte de som hade sovit hos natta :)
och helt plötsligt var de lörda :O

och i lördas så var jag hemma på dangen sen så fixade jag mig och skulle iväg på en födelsedags fest , 20 år blev hon :)
dit åkte jag med massa kompisar och det var roligt .. Sen dansade 2 av mina kompisar magdans med värsta dräkterna haha det kommer blid på de snart.
och måste ba säga att jag har sjungit heeeela helgen har typ ingen röst kvar längre :)

och idag vet jag inte vad jag ska göra kolla på vädret lixom :S ? vem vill va ute nu aja skriver senare när jag har mer att berätta puss puss :D



haha Shide och Rana :D


Jag och rana , inte direkt världens finaste bild


 I Fredags i skolan , Teresa ,Jessica och amanda

Sjuk :(

Hejsan :)
ska berätta lite om min dag , jag är väldigt sjuk just nu det rinner tårar från mina ögon hela tiden, det är otroligt jobbigt och jag nyser varje minut så jag stannade hemma från skolan , så kom min kompis Nathalie kom hem till mig vid typ 10 tiden imorse , vi satt och chillade här och sen efter ett tag åkte vi till täby centrum för att äta MC-donalds . när vi var klara med de de så gick vi runt och kollade på massa saker , och senare mötte vi upp de andra tjejerna , många var vi iaf :).

Sen så när jag kom hem bakade jag knäckkakor och fixade sånt här "stekt" äpple som man gör ett hål i mitten av äpplet och sen häller man i massvis med socker och kanel och lägger in de i ugnen och efter typ 15 , har man världens godaste Efterrätt

Sen Drog vi till en fritidsgård och hängde där , imorgon får jag se vad jag gör faktiskt :)
ska iaf till skolan även fast jag inte borde men jag älskar fredagar , favoritämnet musik kan man bara inte missa :)
men nu var de slut på de roliga skirver imr :) pussar <3
Bara nån bild på halva mig typ :)
ett smile fick ni iaf se

RSS 2.0