Godmorgon

Godmorgon imorse vaknade jag utav värsta värkarna i både mag&rygg, inte mysigt alls. Men nu har jag tagit en Alvedon så det är lungt. Söndag idag känns rätt skönt att de är söndag första gången. Vi väntar lite gäster här hemma men senare så ska ja nog till biblioteket en snabbis, ta hand om lite plugg och sådär, annars händer inte så mycket idag, försöker mest bli frisk.
Juste igår på dagen runt 2-3 tiden körde jag bil :D det är eller va min största rädsla typ men ja klarade de fint , de var lite sakit men det gick bra :) så nu är de bara att börja :) ! är så stolt över mig själv.



Okej men min mamma har faktiskt damp jag har inte ätit ordentiligt på ett bra tag, illa så ja ska äta pankakor till frukost<3


guess who's baaaaaaaaaack :D

Hallåååå "alla" ett jävligt bra tag sen , haha det var mernas kommentar som fick mig att börja blogga igen, men på senaste har de vart lite svårt att blogga o jag har bara skitit i det. Men nu ska vi glömma the past.

Just nu ligger jag hemma och är jävligt sjuk, kan varken andas eller svälja utan att det ska göra ont.
Men linnea fick mig på bättre tankar igår, var hos henne efter skolan vi tog de lungt sen gick drog vi och käkade. inge mer blev de
och idag ska jag möta upp Rana& farah , de var år&dar sen ja träffa dem. hoppas att ja pallar de nu (eftersom ja esjuk)

jag skriver lite senare ikväll :) pussar







Vet att jag lagt in bilden förut men de stämmer

RSS 2.0