sjuk :/

Sitter hemma och är sjuk :( vaknade kl 11 idag faktiskt har ätit glass till frukost sitter vid fönste brädan uppe på mitt rum , har städat mitt rum , tror nog jag måste börja packa snart åker ju om12 dagar.  Men aja idag är de söndag vet inte om jag ska ut nu när jag är sjuk men sola ska jag Iaf , och massa glass eftersom jag har ont i halsen .. haha nu börjar ja skratta kom på att vi inte har fixat en limo till balen de är redan försent typ haha våran klas kan verkligen inte fixa nånting , vi är fan helt jävla störda ..

 

HAHA ett öga rött , som ni kanske minns råkade en tjej trycka in sina 5 fingrar i mitt öga , haha de glömmer vi inte ..


<3


Hip hop jam



haha mina grymma tjejer <3

Helgen bara , tråkigt inlägg

Hejsan alla , i fredgas var jag ju på hip hop jam , hade det bra men sen blev de lite knas ,haha efter de blev jag sjuk:/ så har skit ont i halsen kommer de blir bättre snart iaf. Och idag den 30/5 <3333 så varjag ute med några bara , men imorse låg jag och solade , fick ingen färg typ haha eller fick men efter 5 min så var den borta, men de lungt :)

Dagarna rullar på som de ska , och jag har verkligen humörsvegningar , venne varför men ibland är ja skit glad efter ett tag blir jag helt cp .. men aja



Kultur middag :)

HEJsan bloggen im happy , bara att jag sitter här helt blöt för det regnade sönder , men jag har haft en grym dag i skolan , sista lektionen var vi bara 2 st eftersom alla andra skolkade men JAG  satnnnade , känner mig fett stolt .. min lärare vart också stolt fan :) Sen så ringde min mamma vid kl 2 och skrek i mitt öra att min balklänning hade kommit så jag åkte hem FORT som fan !

den var lite stor men jag ska fixa de , u know me .. vill jag nått ska de funka !
haha aja sen så hade vi en kultur middag idag i skolan, den började kl 6 och slutade runt 9  , haha alla som går på svenska 2. man skulle ta med sig mat ifrån sitt (land) så det var trevligt med en stor TURKträff hahaha asså de var faktiskt roligt på riktigt , fan va ja älskar min cp klass.. bara några dagar kvar tills min sista lektion med dom :(:( sen så när jag skulle dra ifrån så frågade jag om vi behövde komma på första lektionen , men de behövde vi inte så de är SOVMORGON imr fan va skönt .. :)

live -

Längst inne finns de där hatet , och det har funnits där i 15 år ! de kommer komma ut en dag .. och då kommer ni ångra allt, jag längtar verkligen , just ni 3 kommer känna er så hatade som det bara går! ni ska fan få tillbax för allt ni gjort , jag spottar på er !

Shopping today

vad fan håller vädret på med  ? först värsta solen sen kommer äckelregn , haha som tur hade jag lockigt hår :)
iaf kom precis hem var och köpte skor , köpte 9 par skor men alla var inte till mig 4 var mina :) sen fick syrran några sen har jag även hittat och köpt min BAAAAAAAALKLÄNNING :)  och den är riktigt snygg , HAAAA I ER ALLA ! SPEC ER TJEJER kommer va så mycket finare än er .. och jag kommer verkligen inte visa bild för ni äckel tjejer kommer springa och köpa den på en gång ! så bilder på den kommer sen , sen så har ja köpt en liten väska och en ring.

Annars har jag vart i skolan och min lilla linnea kom och hälsade på :) Efter skolan så var jag mest med natta och satt och snckade med henne om massa men vi var med massa andra också vi var vid fontänen vid täby centrum , och eftersom jag är så "liten" och lätt att ta så började alla dra ner mig till vattnet för att kasta i mig men ja ljög om att min mobil va på mig då släppte dom och gick på natta istället haha :D

Nu sitter jag i mitt stökiga rum och väntar på att Desperata hemmafruar ska börja , måste också städa mitt rum , min garderob är HEMSK.

Bästa vädret / 25/5

Välkomna alla söta läsare :), Underbart väder idag .. aa verkligen hoppas att de håller ett tag :)
just nu sitter jag faktiskt på min studsmatta och bloggar , tog ut datan hit och ligger och lyssnar på musik , en spec låt faktiskt som jag är galen i , ni vet jag har ju mina perioder då jag har en favorit låt och just nu är min Keri hilson - Knocked me down , FYFAN va bra den är ..

Annars har skoldagen vart helt okej , jag är sjukt trött just nu väntar på att maten ska bli klar och efter maten blir de duscha och sen är det bara att lägga sig ner och kolla på TV eller nörda framför datan..
Imorgon blir de skola och efter skolan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men jag vet iaf att det blir lockigt hår för mig imorgon.



jag sa ju att jag var trött




Farah haha :)



Shide snackar skit , som vanligt

Mernas helg

nämen hejsan alla :D
jag är helt sliten efter den här helgen faktsikt .. det har vart grymt skönt och roligt iaf . Kan börja med att berätta att jag har vart en hel del med mina vänner men även min släkt också idag (söndag) var jag på min kusins konfirmation idag , i spånga och de va rätt så kul , fick träffa massa släktingar och så.

Och sen ska jag berätta att jag fortfarande inte hittat min balklänning jag börjar få panik de är inte mycket kvar och jag har letat runt i helaaaaaa stan , hela vällingby centrum hela kista centrum , hela täby .. vet fan inte va jag ska göra snart går jag inte -.- !  sista hopp är väll solna  centrum hört att de finns där :)

Aja sen i lördags vart de helt kaos kan ej skriva om de tyvärr ..
och imr är det skola och de känns hemskt , asså de är ju bara några dagar kvar kan inte fatta de.. måste hålla ut dom här sista dagarna iaf ..

BIDER KOMMER SNART !

hoppas jag hittar min dröm klänning idag

heeeeeeejsan , fredag haha idag är de som en vanlig helg typ .. aja jag vakna kl 10 idag ganska tidigit men jag hade en hemsk marddröm och och somnar aldrig om då.  Jag sitter vid datan och bara tar de lungt just nu , väntar på maten efter maten ska jag göra mig i ordning för att senare åka in till stan med mamma och mina systra o pappa vi ska kolla på en balklänning åt mej fast efter det så ska vi åka vidare till Södertälje för att hälsa på min faster inte nog med det vi ska sova där också ! .. men de är lungt , det brukar vara roligt där :)

och juste igår var jag i näsbypark , vi åkte hem till mina kusiner som bor där , som tur har jag många vänner där eftersom jag bodde där när jag liten .. aja då var alla ute så jag var ute med alla det  var ganska många faktiskt .. :)

Sen så på lörda smäller det men aja nu ska jag dra ut och äta :D ha det så bra ! <3

Igår :)

Hejsan alla , torsdag idag och jag är jävligt trött , igår så var jag ju i skolan några lektioner bara, vi hade en vikarie som var 80 år .. hon var hur cool som helst fan hon stog upp hela lektionen som var 80 min och bara snackade om sitt liv haha det var däremot lite jobbigt att lyssna på hon snckae om massa krig och sånt . Aja efter skolan så var jag med natta linnea och alla .. men senare på kvällen var jag med Linnea vi åkte till Bällsta berg för att vara med massa andra .. jag och linnea hade iaf roligt den dagen :D

Idag vet jag faktsikt inte vad jag ska göra, får väll se det är ju röd dag hatar busstiderna då och allt stänger så tidigt fast idag har jag ju endå hunnit åka till centrum med min syster och pappa för att köpa en ny plattång , eftersom min gick sönder .. jag fick verkligen panik de låter skit töntigt men jag är verkligen beroende av min plattång , och hoppas att den jag köpte är lika bra :)

Salt+linnea= .. ah ni som känner henne fattar ..



Noshin& Sergio haha asså han driver me håret , visst ser han ut som jesus .. ?



Jag lekte med små barnen innan jag gick ut :D gula hjärtat har jag ritat fint va :)



Min söta shide va så fin igår :D




haha senare på kvällen , väntar på tåget :)



Och min nya fina plattång <3



5 dagars helg

hello there , kom precis hem .. har hunnit tjocka mig med pizza och en massa godis inte bra spec när jag har tandläkare imorgon :( . kom nyss ut ifrån duschen väntar på att hårat ska torka! idag var jag jätte duktig gick faktsikt till skolan utan smink och med lockigt hår :) haha jag har inte några läxor att göra och imorgon slutar jag 13.30 enligt mig iaf ;)
sen är de 5 dagars helg , gud va skönt .. hoppas att det blir kul dem dagarna .
Men efter skolan så gick jag och träffade alla , sen drog dom flästa men jag stannade kvar med linnea yassin och rasmus , jag och linnea var tvugna att ta ett rejält snack ! det är väldigt mycket DRAAAAMA runt oss nu haha :)

Sen så är det ju desperate housewives på tv om nån timma :) haha har tvingat ali i min klass att kolla på de , haha de är verkligen roligt när killar kollar på de , så imorgon kommer jag förhöra honom om vad som hände :)

jag måste verkligen få bort vanan att skriva HAHA i varje mening :S de är verkligen irriterande



Haha hittade den här bilden igår när jag kollade igenom mina bilder , alltså de här är när jag går i sjuan exakt 2 år sedan, jag tycker jag har förändrats som fan iaf :)

bilder ifrån helgen :)



I Fredags , natta linnea shide och Farah



I Fredags , camilla kom ed glasögon hahaha :D fett söt



Teresa på musik lektionen haha



HAHA jag och natta , bilden är till för att irritera natta , med fingrarna i munnen haha bara hon fattar

Regn = lockigt hår

hej igen :D kom precis hem vart med tjejerna som vanligt haha ,
snackade nyss med linnea  i tel , så avbröts samtalet helt från ingenstans ? ..
aja sitter och kollar på klänningar .. kom på att den där klänningen jag visat på bloggen kommer jag inte kunna ha eftersom det tar 1 månad för att leverera klänningen :( ! blir så jävla arg så  helgen blir de att jag åker in med natta och kollar på klänningar i stan istället !

Och Idag plattade jag inte håret :O Eftersom det ändå är regn ute så skulle det bara bli förstört så det fick bli lockigt , jävligt skönt var det .. !



Jag idag ..

Lång sömn på en måndag . ?

Godmorgon alla :)
vaknade halv 12 , ligger fortfarande i sängen .. ingen skola blir de iaf idag .. orkar verkligen inte !
Dagens planer är väll nog att va hemma ett tag sen runt 2-3 ska jag väll åka in och träffa , Linnea , Natta , Issa , Shide .
Vet inte rktigt vad vi ska göra men får väll se .. hoppas den här dagen blir lite roligare än igår ..
aja nu ska jag dra iväg och äta frukos och platta håret . Ha de bra alla :D <3

Igår/idag -

Hejsan alla ,
Igår kväll så åkte jag till Hägernäs för att jag skulle hem till noshin .. så några av tjejerna var redan där. Vi åt massa god mat och massa annat .. vart så jävla mätt trodde helt seriöst jag skulle spy men det gjorde jag som tur inte.
Sen så åkte jag hem, och juste glömde berätta att vi hade gäster hemma och en utav dom var min pappas moster och det var hon som hade förlöst mig när mamma var gravid med mig i magen .. haha så de var lite coolt att jag fick träffa henne.
haha jag frågade ut henne

Jag : var de inte svårt ?
Hon : du vägde 0,5 kg och du kom ut på 5 minuter så nej :) hahah

Men aja idag så ska jag kanske åka in till stan med mamma för att kolla på klänning , jag vet inte om jag vågar köpa kläning på nätet så kommer den hem och är förstor eler nått vad ska man göra då , för tänk om man inte hinner köpa ny ?
aja sen måste jag fixa en massa grejer här hemma:) just nu ligger jag fortfarande i sängen för så trött jag är ..
Nu ska jag dra och duscha&fixa mig .. ni får ha de så bra <3


Balen

hejsan alla , de är lördag morgon och jag mår grymt bra..
igår spenderade jag min fredagskväll med tjejerna .. vi hade de bra .. :D
just nu ligger jag i sängen och kollar på balklänningar .. hittar inte mycket alls men jag tror inte jag ska ha nån överdriven länning och kort måste den vara tänker inte ta på mig nån lång :).
vi tjejer måste verkligen kriga :) Det är myckt som behöver fixas , klänning ,limousine, frisör och en massa :)




De här är en klänning fast i 2 färger vilken tycker ni är finast :)?


Idag jag ska faktiskt vara med tjejerna som vanligt vi ska hem till noshin och ha en bra kväll :),
ni får ha det så bra puss !

dagen innan fredag

Hejsan alla är på jäääääävligt cp humör idag för att jag bråkar med en kompis just nu , helt störd är han iaf !
aja idag i skolan så hade vi 9or tema dag - nån sverige dag man skulle göra saker som hade med sverige , och jag skulle laga svensk mat , vi lagade skit mycket mat , det var roligt faktiskt och vi lagade till alla 9or i skolan sen satt vi och åt , sen blev det efterätt också .. så dagen har varit bra tills nu !
Sen är det massa annat som jag blir jävligt förbannad på ..

Men aja skolan går fort nu .. de är typ bara några veckor kvar 1 månad kanske .. det känns skit bra att sluta för min skola suger men jag älskar min sköna klass ! har fan gått med dom ända sen 6an ..

OCH imorgon är det fredag , och de är det ända som får mig på bra humör nu .. älskar fredagar .. ska vara med min älskling linnea imr :D vi får väll se vad vi hittar på , men slår vad om att de blir kul .. jag + linnea = mycket skratt !

haha aja jag ska dra och platta mitt hår :) pussssssar

:/

Shena :)
Fan vilken seg dag , ? tiden gick verkligen inte i skolan .. Men nu är jag hemma har precis duschat & ätit efter skolan idag träffade jag massa kompisar och var med dom ett tag sen tog jag & linnea bussen hem . Efter de så skulle jag iväg och kolla på när min lillasyster skulle uppträda i skolan , dom var så söta när dom dansade , även fast ja hatar barn .. !
Aja sen så nu sitter jag här och bara tar de lungt har inte några läxor ska väll kolla på efterlyst senare.

Det är ju exakt om en månad som jag ska åka till irak :( åker den 12/6 och kommer hem 12/7 som tur firar jag min födelsedag i Sverige med alla :) .
Jag vill verkligen inte åkaaaaaa ! ni förstår inte .. jag vill fan inte missa 1 månad av mitt sommarlov , vill vara kvar här med alla vänner och så ! men de ska nog gå bra jag överdriver nog lite ..  inget ska behöva förendras bara för att ja åker !

Aja jag ska klippa min systers hår nu :) puss <3

MENNAS DAG :)

Hello alla ,
Nationella var  skit svårt idag tycker iaf jag , men jag gjorde också ett annat prov i engelska och de gick bra, fick också VG i engelska på Nationella fick ja reda på , iaf den Muntliga delen :D Aja ska inte sitta här och snacka om mina SKILLS
haha kom nyss hem dagen har jag tillbringat med linnea för de mesta och massa andra :)
jag bakade precis bullar , lyckades även få igång brandvarnaren för att mina bullar BRÄNDES ! ...
haha snart börjar Desperata hemmafruar på tv :) längtar :D <3



Jag har faktiskt målat den här i skolan :)

Tandläkardag

Vaknade 8 imorse satt o kollade på vakna med the voice en stund sen kom natta hit på morgonen för hon skulle med mig till tandläkaren , allt gick bra där men de var läskigt som vanligt och många nålar i munnen blev de , aaaaj !
haha aja efter tandläkaren drog vi hem till natta för att äta , sen så blev vi trötta och la oss ner en stund då min mamma ringer och säger att min lärare ringt och sagt att jag inte vart i skolan , de är väll att överdriva :S ?

Aja nu är jag hemma och kom nyss ut ifrn duschen , min bror fick springa iväg och köpa godis åt mej blev sjukt sugen (inte konstigt att jag har dåliga tänder) så jag sitter och väntar på de , ska slå på tvn och bara ta det lungt ,  ..


Dagens humör : SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST !

Lejonet 23/7-23/8

Under måndagen vill du vara i farten, gärna sporta eller vara fysiskt aktiv på andra sätt. Rolig dag.

 

fan va inte sant .. man tror bara på horoskop när de står något bra haha


Inte Mycket kvar tills gymnasium

omg imorgon är det sista dagen till att välja gymnasium
min lista ser ut såhär

1.Sam- beteendevetenskap - Jensen västra
2. Sam- sam - jensen Västra
3. sam-ekonomi  Jensenvästra
4. Sam- Dans - fryshuset
5. Sam - Teater - Östra real
6. Sam - Sam - Cyber gymnasiet
7. Spec sam och psykologi - PSYKOlogigymnasiet
8- sam sam på ÅVA gymnasium haha :)

Det där är alla mina val :)

helgen

Fan vilken skön helg utan min syster och pappa , min bror har varit ute hela tiden så jag  har typ bara varit med mamma hemma. I fredags så var ja i skolan efter skolan gick jag ut med massa vänner typ senare blev de ju äckligt regn väder , men jag åkte hem med natta och hon sov hos mig , hahaha jag har verkligen haft kul med natta asså :)
Sen så i lördags var jag också bara ute med alla vi tog de bara lungt , när jag var på väg hem så ringde natta och undra om hon kunde sova här , så hon kom hit o sov igen :) .. helt sjukt asså när vi vakna så påstog hon att hon hade berättat ngt för mig men jag minns verkligen inte .. sånt där är verkligen läskigt :)

haha och egentilgen får ja inte skriva de här men imorse när vi åt frukos TABBADE  natta sig rejält hon spillde ett helt glas oboy på sina kläder o hela golvet HAHAHA hon hade på sig tröjan hon skulle åka hem med också hahahaah garvar fortfarande

Men aja imr så har jag tandläkar tid i St erkisplan , det här börjar verkligen bli tjatigt tandläkare varje dag typ ..
Så jag vet inte riktigt om jag orkar gå till skolan efter de asså de är typ värsta behndlingen dom ska göra .. och jag är verkligen rädd för tandläkare -.-





Mernas tråkiga dag

heloo :)
jaag kom precis hem har hunnit äta o lite sånt men tidigare idag var jag i skolan , allt var exakt som alla andra dagar .. fett deppig dag igen . Men jag hade faktiskt jeans på mig idag det var länge sen , och så hade jag ju lockigt hår :)Efter skolan så drog jag och mötte upp brudarna vi skulle hem till shide och äta sen skulle några dra och träna dans . Efter de kom jag ju hem och när ja kom in så frågar min pappa om jag vill följa med till tyskland från ingenstans och det ville jag verkligen inte , alltså han ska bara vara där 4 dagar , men sist ja åkte dit spydde jag hela vägen för att vi åkte bil och de ska han göra igen så nej tack , är hellre hemma med mamma :)

Men min syster ska ialafall åka med honom det ska bli så jävla skönt att slippa dom :)
Imorgon är de äntilgen fredag , jag brukar verkligen alltid räkna dagarna tills de blir fredag .. Men iaf jag vet inte riktigt vad jag ska göra men jag ska iaf vara med en massa vänner och ha en jävligt skön helg , för de behöver jag :)

aja skriver seen , later :) <3


En ful bild på mig

Tråkig dag

Hello there,
Jag kom precis hem , först har ju varit i skolan allt var som vanligt och efter skolan så var jag med kompisar ute , hatar de här vädret jag vaknade typ utav att de var sol imorse sen spöregnar de , aja kom precis ut ifrån duschen imorgon ska jag faktiskt ha lockigt hår , jag vet inte varför med de var länge sen har nog inte haft de på nästan 2 månader snart ( de är mitt naturliga) aja jag har inga läxor att göra .. senare ska jag kolla på efterlyst och bara slappa framför datan.. känner mig fett deppig idag .. :/ !

Ha det bra alla , love <3

Bara en vanlig dag

Hejsan alla :)
Jag kom precis hem , väntar på att min kladdkaka som ja precis bakade klart ska bli färdig blev sjukt sugen på de så var bara tvungen att baka. Egentiligen ska jag inte sitta här och blogga har massor med läxor att göra som tex matte till imorgon har ju nationella .
Juste fan va pinsamt de ringde med dolt nummer o jag ba svara : JA HALLÅ MEN ÄR DE SOM RINGER  ,ja skrek typ de så var de min tandläkare de var sjukt pinsamt. haha men iaf idag var ja i skolan , missade första lektionen för att ja "försov" mig jag var sjukt trött. Sen har ja varit på 3 andra lektioner efter de orkade jag inte så ja åkte och träffa massa kompisar .

Imorgon börjar jag klockan 9, matte som första lektion , hoppas verkligen de går bra asså.
Sen efter det ska jag åka och möta några kompisar sen så vet jag faktiskt inte vad jag ska  göra , men nu måste jag dra innan ja bränner upp hela huset de skulle inte mamma gilla :)



hahaha så jävla fuuuuuul !

Godmorgon

Godmorgon alla , vaknade kl 12 idag , har bara suttit och lyssnat på musik i några timmar nu , orkar inte göra något annat fast jag har sjukt mycket saker som jag måste gröra :)
Och senare idag så ska Natta komma förbi mig , vet inte riktigt vad vi ska göra får väll se :)
Imorgon är de fan skola , fan va fort de här lilla mini lovet har gått , det var varit sjukt roligt. 
ska dra in o duscha nu, skriver ikväll eller imr :) <3

Lejonet 23/7-23/8

Månen ger lördagen en särskild charm. Det kan handla om kärlek, nöjen eller bara lyxig egentid.

 

BRING IT ON :O



rana o jag :D <3

helgen / valborg

Hejsan alla :) jag har verkligen mycket att skriva om , kul va :)?
haha nej men jag hade en bra valborg , nått jag aldrig glömmer :) ..
Aja under helgen har jag vart med tjejerna och massa kompisar i fredags så var vi först ute och efter det åkte vi alla hem till Natta och var hemma hos henne hela kvällen, senare på kvällen gick vi ner till MC för att proppa i oss mat . och efter de så åkte jag till min faster och sov hemma hos henne, mina föreldrar var där men när ja kom hem skulle alla dom ut och klubba , snällt va lämna mig o min syster där , vi kände oss inte SMÅ NEJ ?

haha Men iaf Sen så idag (lördag) så vaknade jag runt 9 skit tidigt jag vet men iaf så var jag i hhägernäs strand ed hela min släkt och grillade de var verkligen gott , i <3 pappas mat . Sen efter de så körde pappa hem mig för att ja skulle byta om och fixa mej för att senare dra ut till Näsbypark och träffa alla , vi var där gjorde nt såmycket vi skulle grilla

OCH nu sitter jag här kommer spy eftersom ja är så jävla mätt jag har typ bara suttit och ätit hela dan , vilket gör min mamma glad , hon krigar för att ja ska gå upp i vikt även fast jag själv inte vill de.



Ja och min älskling rana , (täcker mitt ansikte )




HAHA jag och CP linnea <3 ! fyfan va ful bild , de fulaste är att båda är fula inte bara du :)

RSS 2.0