igår va de kul D:

Goooooooodmorgon , ont i huvet har ja iaf . haha men JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT kul hade jag igår iaf haha skit roligt träffa många nya människor , och sen fick ja va med alla mina älskade vänner också riktigt kul var det fick sällsakp hem också med rätt många .. haha vi hade riktigt kul iaf. ny dag ny fest :D eller hur ? iaf idag ska ja till hallunda och på en assyrfest skit kul det ska bli bilder från de ska ni få se :D <3
Nu måste ja hjälpa mamma , tror inte vi ska sova hemma ikväll heller så har mycket att göra just nu ha de
bääääääst för de ska ja ha ! puss

















Fest

Klockan är nu 3 jag är skit stressad , ska på fest men har mycket saker att göra duscha och allt sånt vet inte vad ja ska ha på mig , men lite fixad måste man ju vara de ska bli sjuk kul ikväll :D !
Sen vill jag gratta min älskade vän angelica som ja känt ända den 6års , me love u gumman <3 mååååååste duscha nu , hejdåalla , blir från festen kommer :D <3

Grattis shide <3

Hej , haha ja är fortfarande lite sjuk, men börjar bli bättre som sagt , igår kväll var jag ute med mina vänner från skolan de va rätt trevligt förutom att 2 st gick och åt på donken istället för att äta med oss , RIKTIG Mat. haha men efter det drog några hem men ja ville inte hem :( så vi drog till cafe 60 och satt där nån timma det var faktiskt mysigt. :) Idag ska ja träffa min älskling Natta , och rana tror ja :D <3 saknat dem sjukt mkt . vi ska fika och köpa present till älskade shide som fyller år :D haha imorgon ska vi fira henne :D- och ja nu börjar tiden ticka måste börja fixa mig välja kläder och allt , för att ja ska vara inne vid täby centrum kl 3 så åker vi tsm till stan :D




juste glömde tilläga att efter cafe 60 igår , fick jag ett sms av jessica hon ville träffas , det va perfekt hoppade av bussen och så kom hon dit vi tog en promenad (båda hade klackskor -.-) haha men efter det drog vi hem till mig snackde och kolla på tv :).

Jessica vännen :)









jag för ett år sen -.- brist på bilder typ

min onsdag

Godmorgon :D vaknade riktigt tidigt , men var nog inte den ända fick ett sms av parand på morgonen hon var tydligen också uppe vi snckade om idag , vi alla ska träffas (asså frn skolan) vi ska ut o äta typ.
Runt kl 5 ska vi samlas i stan. så hoppas det blir trevligt me jag är fortf sjuk :( . men jag struntar i det klarar inte av att sitta hemma längre-.- .
Just nu lyssnar jag på musik.. som vanligt , har ingen lust att äta frukost? Min mormor och morfar är hemma hos oss också. haha

ska snart duscha och platta håret .. ååh orkar inte efter det är det väll bara att ta de lungt och senare bara fixa sig och åka vidare. åh va skönt det ska bli att komma ut , verkligen ! :D
JAG SKA FAN VARA FRISK, till lörda och sönda för de är det FEST!

juste igår innan jag la mig snackade jag med Teresa , gud va jag saknar den skitungen ! :D måste träffa henne !

skit ful bild på mig vet men min teresa e gullig , (riktigt smal e jag också)
allt för mig hejdå <3

27 / 10

Godmorgon , har sovit helt okej vaknade av att jag inte kunde andas helt täpt i näsan men vi ni vad :O ja mår mycket bättre ja sjöng imorse haha lät helt förjävlig. Men iaf snart kommer gästerna ja tog nyss en dusch ja ska bara platta håret , och ni måste ba veta att jag faktiskt inte sminkat mig på 5  dar känner mig stolt :)?


har typ inget att blogga om så de får bli en lista


Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Jajemensan, jag åkte till irak :)

Höll du några av dina nyårslöften? Nej, verkligen inte hahahahahaha

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? haha nej

Dog någon som stod dig nära? nej som tur .

Vilka länder besökte du? Endast irak i år

Vilket datum från året kommer du alltid att minnas? 24/7 min födelsedag inte just för att de va kul utan för att de va mycket som hände och man kommer typ alltid ihåg va man gjorde.

Roas av: vänner

Oroas av: jag vet faktiskt inte :) , skolan ?

Tror på: mig sj

3 bra egenskaper: Glad , energifull , bäst

3 sämre egenskaper: lättirriterad, :)

Skulle vilja: bli skådis

Skulle aldrig: rör en orm ?

Dold talang: grym på städa ;)

Lyssnar på: RNB <3

Ser på: desperata hemmafruar , the hills , allt me mtv typ :)

Favoritord: äckel hahaha fråga min syster ;)

Hatord: dock ! :S

Tänder på: charm

Tänder inte på: hm bra fråga ..

Favoritljud: Regn som faller

Hatljud: när någon håller på med frigolit eller knäcker fingrar !

Favoritsvärdord: öh ?

Hatsvärord: jag vet inte :)

Drömjobb: Skådis ju , eller en ny oprah !







Höstlov suger just nu

haha kom på att ja borde ha pris för världens tråkigaste blogg , haha asså en gång i veckan typ ? om en de?.. så skriver ja och de ända ja berättar är vad jag gjort o lalalal eller vad som väntar i veckan haha lovar ska komma på nått nytt :D !

kortfattat om vad jag gjort idag : har inte sovit ettskit inatt vi hade gäster och dem satt uppe och ungerfär alla i huset utom jag var väll fulla ! riktigt jobbigt var de att höra alla skratta när man ska sova men runt kl 3 då hade ja gråtit klart , (hade riktigt jävla ont , och att gråta gör faktiskt saken bättre då) haha iaf ja har besökt läkare och ja har inte grisinfluensan, nu har ja typ suttit hemma halva lovet men klarar inte av det lägre , i veckan väntar

2 Fester
ute kväll med folk från skolan !
bio
ut med tjejerna
shoppa
vara frisk och må bäääääääst ! :D


just nu sitter jag o lyssnar på justin bieber , otroligt charmig snorunge !

på tal om charmiga killar haha jag har nog en lista som aldrig slutar alltså på kändisar men ska avslöja en liten saksom dem flesta som känner mig vet om.




haha han är mer än charmig alltså riktig drömkille haha , (en rolig sak bara)


ska lyssna vidare påmusiken nu ni får ha de bäst vi ses :)

"mmmmm godmorgon"

"godmorgon" har inte sovit ett skit det går helt enkelt inte när man är sjukt men när ja vaknade runt 10 tog ja en riktigt skön varm dusch nu sitter ja här ska bara skriva klart mitt hemprov och sedan skicka det till läraren. Efter det ska vi få gäster hemma ska väll vara hemma idag och bli frisk :) just nu sitter jag och lyssna på Justin -Bieber han är otroligt grym love him . låten heter one less lonley girl sjukt bra :)
Men nu ska jag fortsätta knarka alvedon te och apelsiner -.- Ha det så bra alla :D vi hörs snart <3




Ni vet att på bloggen lägger ja ut lite mindre finare bilder , :)



såhär rolig är jag

MÅR INTE BRA!

Hej alla , igår var de freda nu är det höslov . igår var ja i skolan hade faktiskt riktigt roligt iskolan haha förutom första lektionen då vi var på fight club och ja skojar inte ville ringa ambulansen imorse den träningsvärken som ja har just nu måste vara farlig på något sätt för den har iaf fått mig att satnna hemma på en lörda och sitta i mitt rum sen 12 på dan och nu är kl 20.07 halå helt seriöst . har bara gnällt ocg gråtit ätit massa frukt och pumpar musik fyfan de känns som att sitta fängslad ja kan inte tror på mig har också feber och kan  inte svälja :( inget hjälper ? förutom musik :( <3
Iaf igår var jag i Bergshamra efter skolan hemma hos en kompis med massa andra kompisar det var chill faktiskt :)
skulle på kryssning men tyävrr så fick inte min pappa ta ledigt och ingen ville typ gå utan honom.

Förhoppningsvis blir ja frisk till tisdag eller ngt :( ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ASÅ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !

AJA NI FÅR HA DE SÅ BRA :( !



ni ser ju hur glad ja ser ut ? sådäääääär mår ja alltid :(





hahahhahaha den första söta damen är jag som vanligt .

den fula saken är jag idaaaaaaaaaag ! så mår ja :S

Okt. 20, 2009

Hej :D
Idag är det tisdag 20/10 ,
Men ja ska första berätta om min helg , i fredas skulle jag på midda men jag hann tyävrr inte med det så ja stannade hemma men  i lördags hade ja panik visste inte va ja skulle göra gick ut och träffade jessica min bor rätt nära mig att först va vi hos henne sen skulle vi ta en promenad , och de här va lite senare på kvällen , hahhaa asså har typ aldrig vart så rädd som den kvällen vi skrämmde upp varandra så jävla mycket mendet blev för kallt så vi rullade hem till mig, vi satt o kolla på massa saker i datan.. senare gick hon hem.

I Måndas , började ja skolan halv 1 det var rätt rolig skoldag faktiskt haha riktigt roliga människor de går i jensen asså.. men iaf idag är det tisdag ju o ja stannade hemma idag hjälpte mamma med massa saker som hon behövde hjälp med , plus att några släktingar är hemma hos oss just nu deras första gång dem är i detta svenne land. dom tycket faktiskt om det tittils , ja mamma pappa och dem åkte till täby centrum och shoppade lite saker efter det fick dem pröva sveriges kebab hahaha , de tyckte dom va riktigt gott :)

själv åt ja en fet jävla kebabrulle som ja vill spy upp fortfarande asså ja åt den runt kl 2 och klockan är 6 nu ja är fortfarande mätt helt sjukt ? eller hur ?

och när vi kom hem hade min bror bokat en kryssning , vi blir 20 personer det ska ba grymt kul :) (lörda)

Det var allt för mig ;)
NEJ VÄnta I SÖNDAS :d va ja ju på assyriska matchen så klart vann vi :D assyriska <3<3<3 matchen var i sötertälje , var där med mina kusiner och med mina syskon riktigt trevligt och kallt var det :D
lovar ni ska få se bilder orkar inte leta efter mobilsladden nu :D sååååååå lat






Rabih

Godmorgon , har vart uppe sen 11 imrose och bara städat mitt rum och hjälpt henne med en massa saker eftersom vi ska få en massa gäster som ska sova här ett tag typ. Men idag är det lördag .. igår alltså i fredgas var jag hemma och kolla på idol :D merna<3rabih, riktigt skönt att han är kvar alltså annars skulle jag inte ens kolla ..
! Haha :) om nån timma ska ja väll börja fixa mig och åka in till stan för att träffa några vänner ifrån skolan.. vet inte riktigt va vi ska göra men får väll se :).. ja bloggare senare ikväll ha en underbar dag ;)


haha

Hej alla :)
kom hem runt halv 6 idag , åt en riktigt god middag och satte mig direkt vid datorn , har inte så mycket att göra just nu förutom det och kolla på tv, riktigt skönt ! Iallafall början av veckan , riktig ångest + riktigt skit väder alltså att det är kallt ute menar jag då.
kollade just på en sjukt rolIG VIDOE sitter typ fortfrande och spelar om den och skrattar lika mycket varje gång.
har haft en helt okej skoldag , jacke kom hem idag hon hade varit borta i ca en månad. så de var skönt att få träffa henne . men nu ska ja fortsätta slappa ni får ha det så bra så hörs vi imr , pussar


http://www.youtube.com/watch?v=AN5YbfFszlI

haha

Hej alla :)
kom hem runt halv 6 idag , åt en riktigt god middag och satte mig direkt vid datorn , har inte så mycket att göra just nu förutom det och kolla på tv, riktigt skönt ! Iallafall början av veckan , riktig ångest + riktigt skit väder alltså att det är kallt ute menar jag då.
kollade just på en sjukt rolIG VIDOE sitter typ fortfrande och spelar om den och skrattar lika mycket varje gång.
har haft en helt okej skoldag , jacke kom hem idag hon hade varit borta i ca en månad. så de var skönt att få träffa henne . men nu ska ja fortsätta slappa ni får ha det så bra så hörs vi imr , pussar


http://www.youtube.com/watch?v=AN5YbfFszlI

haha

Hej alla :)
kom hem runt halv 6 idag , åt en riktigt god middag och satte mig direkt vid datorn , har inte så mycket att göra just nu förutom det och kolla på tv, riktigt skönt ! Iallafall början av veckan , riktig ångest + riktigt skit väder alltså att det är kallt ute menar jag då.
kollade just på en sjukt rolIG VIDOE sitter typ fortfrande och spelar om den och skrattar lika mycket varje gång.
har haft en helt okej skoldag , jacke kom hem idag hon hade varit borta i ca en månad. så de var skönt att få träffa henne . men nu ska ja fortsätta slappa ni får ha det så bra så hörs vi imr , pussar


http://www.youtube.com/watch?v=AN5YbfFszlI

Mernas helg :

Godmorgon alla , Idag är det söndag den 11 oktober men även mina föreldrars bröllopsdag.
Men den här helgen har ja faktiskt haft det helt okej , i fredgas var ja inte på humör för att gå ut så det blev en hemma kväll och kolla på idol <3 ! I lördags så mötte jag upp massa kompisar ifrån skolan för att Vi skulle grilla ute , hahajag vet det låter kallt typ mitt i oktober grila , men vi hade filtar också. Det var rätt mysigt , senare på kvällen drog vi alla hem till en kompis som bodde i närheten. Vi chillade där ett tag det drog ja hem , kom hem runt hav 12 tiden , satte mig lite vid datorn och sedan somnade jag ,

Imorse när ja vaknade så tog jag en ducsh och åt typ bullar till frukos ?
men sen kom ja på att ja har plugg :O jag har ett hemprov i geografi som ja totalt hade glömt bort asså jag är verkligen slarvig skjuter alltid upp saker till sista inlämningsdagen :/ aja ... hoppas att det går bra sen har jag en hel del Italienska glosor.

Senare ska ja ut me familjen , men nu måste ja sitta lite vid datan haha :D ha de så bra alla vi hörs :D <3

love






:D




hahaha en mindre fin bild ..

Atrin , hej asså ja brukar inte se ut såhär ja är modell egentilgen

Måndag

05/10

helgen var grym , iaf för mig i fredags efter skolan fikade ja med en kompis och nån timma efter det fick ja ett sms om att vi skulle fika på cafe 60 senare på kvällen, så ja stannade kvar i stan och fikade med alla tjejer det var riktigt mysigt även fast jag och natta inte ville sitta ute , men vi hade ju filtar , haha men den dan fikade ja 4 gr , lite äcklad av chai latte blev jag faktiskt.
haha på Lördagen skulle ja ut med noshin för att fira hennes födelsedag, så när vi skulle köpa biobiljetter så stod alla andra tjejerna i kön så vi alla gick på bio tilsammans de va jätte roligt faktiskt , eftersom att vi alla inte fick plats på nån annan bio än äntilgen midsommar så fick det bli den filmen , så min helg var riktigt skön ..

Idag är det ju måndag ja kom hem runt halv 8 sluta 5 , efter det gick jag med en kompis och käkade på MC.
nu är ja hemma och klockan är 11, ska lägga mig om en stund imr har ja läkartid . sen är det skola halv 1.
Asså jag ångrar inte att jag tog jensen MEN ja skulle kunna byta för att se hur de är i andra skolor , asså man undrar ju såklart hur de skulle vara om man inte gick på jensen. aja ..
nu ska ja borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och lyssna på musik sen sova ,

ha det så bra , puss puss









RSS 2.0