Snart nyår

Hejsan :D
Alltså mitt lov är så grymt att ja inte ens pallat blogga .. jag saknar verkligen inte skolan kan ja säga! ( även fast de kan vara roligt ibland)
Hittils har de verkligen vart för grymt , mycke looove!
Imorgon är det nyår, och jag ska på en assyr fest med min släääkt! ja hade hellre velat fira med vännerna men nu kan ja inte det, fast jag vet att festen kommer bli grym alltså med släkten :)


Imorgon blir de stressigt
ja kommer vakna runt 2

Duscha
tjejgrejer
Möta upp marija
fixa mitt hår
fixa hela mig
sen till hallunda o feeeeesta :) jag längtar faktiskt , även fast ja i början inte ville.



Innan festen




Efter festen (död)


Jag& kusin


Ja och min lillasyster

Snart nyår

Hejsan :D
Alltså mitt lov är så grymt att ja inte ens pallat blogga .. jag saknar verkligen inte skolan kan ja säga! ( även fast de kan vara roligt ibland)
Hittils har de verkligen vart för grymt , mycke looove!
Imorgon är det nyår, och jag ska på en assyr fest med min släääkt! ja hade hellre velat fira med vännerna men nu kan ja inte det, fast jag vet att festen kommer bli grym alltså med släkten :)


Imorgon blir de stressigt
ja kommer vakna runt 2

Duscha
tjejgrejer
Möta upp marija
fixa mitt hår
fixa hela mig
sen till hallunda o feeeeesta :) jag längtar faktiskt , även fast ja i början inte ville.



Innan festen




Efter festen (död)


Jag& kusin


Ja och min lillasyster

Goooooooooood jul

Hello , :D
haha alltså hittils har mitt lov vart riktigt grymt , har fått bra med sömn , vänner loooooove :D
Det är jul om exakt 5 minuter , mysigt va.. haha jag har listat ut alla min julklappar i år så ja vet precisva ja kommer få haha !
Ja annars då .. min syster fyllde år igår vi va ute och fika o bowlade sen ska hon ha nån tjejmiddag också .. bara de att det är rätt svårt att få alla samlade sammtidigt nu när det är lov :)

Imorgon skaja fira jul med min familj, vi ska till kyrkan först , jag älskar kyrkaaan :D älskar allt me kyrkan tystnaden , lukten sjävla kyrkan :D haha sen efter det ska vi umgås med massa släktingar.
Hoppas att de blir trevligt! :)
Hoppas också att ni får en riktigt skön jul , God jul på er alla :) Tusen pussar


lördag morgon

Hejsan blooooooooggen ! haha
vad ska man hitta på idag , i detta äckliga väder då ?.
igår va ja med en kompis hade de riktigt trevligt, när ja kom hem så gick ja ut igen och sov borta.
skolavlutningen va igår också, rätt trevligt.. vet inte riktigt va ja ska göra idag kanske ba till centrum fort inge mer..
Nu är det lov, ska ta de lungt och ha så jävla kul bara , hoppas att ni också har kul :D


jag brukar kunna ligga där och sola ..

Tisdag :D

Hello :D
Klockan är typ snart 9, jag kom hem för ett litet tag sen , först var ja i skolan till kl 6 sen åkte ja till kista för att köpa en klänning :).
Skoldagen: haha kallt ute till att börja med, blev mulad , hade klackar på mig så ramlade 1 gång på väg hem. sen fick ja G i matte blev så jävla lycklig ni fattar inte :D <3 !
Och de rullade på mycket skratt blev de iaf idag med Vicy :D !

Imorgon är det onsdag och ja ska träffa en vän efter skolan de är nog allt ja vet .. hoppas att de inte snöar imr. hoppas typ att de regnar riktigt mycket ute under natten så snön är borta :D tills imr
haha usch för snö iaf.

Ska gå och duscha nu senare ska ja plugga in hjärt och lung räddning för att ja har prov i det imorgon. ha de bra puss<3




svar på kommentarerna.

Hej igen , alltså läste kommentarerna nyss :


Att jag borde uppdaterna bättre , :
Det ska ja göra men ibland pallar man inte och ibland har man "viktigare saker för mig " som typ skolan "

Frågestund : skulle lätt kunna ha det , bara de att du skulle vara den ända som skulle fråga ngt haha :D så ja de kan ja :D  ( hör av dig den som skrev)

Jag läser sam-Beteende, på jensen västra finns det den linjen och ledarskapslinjen sen finns det sam-sam / ekonomi och natur nån hälso grej också omvårdnad och barn och fritid. :D


hellooooooooooooooooooooo

Nämen heeeej:D
vet att ni saknat mig , saknat er också , ja har inte bloggat på en vecka exakt idag faktiskt men ja har haft galet mycket plugg och vart ute med vänner rätt mycket också,

Idag så var jag i skolan , började halv 1 år lunch med parand. och efter skolan åkte ja in til stan åt och fikade med atrin, trisha, leroy, kim. efter de kom ja hem sen sprang ja ute .. ska hoppa in i duschen om nån minut och sen ska ja lägga mig i sängen och kolla på TV , mysigt va :)

Skolan: Det går helt okej rätt mycket men det är sista veckan just nu de känns skönt .. har klarat mig i nästan alla ämnen kanske inte matten då.. men ja är inte den ända som suger .. har vicky och Parand me mig :D haha !

Fritid: ja har börjat springa (ute alltså) själv med musik riktigt skönt, de blev mycket skratt för mig sj .. ibland tänker ja för mig sj , vad fan håller ja på med ? ja vet ändå att när ja kommer hem kommer hem är de godis och fanta som ska i mig.

Snart är det lov och ja ska ba ha de så jävla bra, sov mycket , träffa vänner o så.. OCH INTE PLUGGA! även fast ja måste.



haha sen när ja kom hem lekte min syster med min data :O hon och hennes lilla vän fia satt och tog bilder med webb så kom ja och visade hur man blir fin på bild. och dem tog kort :D (strunta i mitt ben )

måndag

Hejsan alla :)
idag var de jensen kampen .. alla jensen skolor skulle spela fotboll i brommahallarna det gick helt okej ja drog lite tidigare därifrån så ja vet inte vilken skola det var :)
Träffade massa gamla vänner också det va trevligt .. sen drog vi och käkade efter det var de ba att åka hem ja kom hem runt 1 somnade och vaknade upp kl 5 igen, och nu är kolckan halv 8 ja sitter och lyssnar på musik just nu ska ta bort sminket och ta på mig myskläder. Känner att ja börjar få ont i halsen faktiskt , går ut väldigt lättklädd till skolan så de kan va orsaken, men ja kommer inte sluta med det haa (a) !

Imorgon Fyller min kära vän anna 17 år :).. så vi ska dra och fira henne .. ska väll äta ute eller ngt :)

veckans planer då ?
skola
shoppa
fira anna
träffa natta i helgen :D HELA HELGEN haha ..
sen så allt onväntat som händer

vad önskar jag mig i år då ?
jag vill bara ha en ny data , och en ny kamera. haha lägg märke till mitt bara
tänk er en liteeeeen rosa liten jätte liten .. data :D och en ny rosa inte så liten kamera haha om ja får de har ja världens bästa föreldrar annnars älskar dem inte mig ( haha nån som känner igen sig sj)

l


deppigt väder .

Godmorgon :)
har sovit riktigt skönt inatt, hade en välidgt trevlig kväll igår faktiskt .. åkte in till stan och åt middag. När ja kom hem senare skulle Natta komma förbi ju , men de blev inte så. Men vädret igår va inte de bästa man vart med om regnade typ hela tiden. Och ni vet hur mycket ja hatar allt som har med vinter att göra , Fast ja skulle hellre vela att de snöa istället för regn.
Iaf idag ska jag och mamma och min syster åka och köpa massa saker som tex juldekorationer och sånt.

Imorgon är det skola, snart är de lov haha de är nog den tanken som får mig att gå upp varje morgon ..
Vi har nån fotbollstunering i skolan , tror ja :) så de blir mindre skolarbete.

Nej nu ska jag duscha och äta frukost :) ha en bra Söndag <3


Mernas vecka D:

Godmorgon eller ? klockan är 12.
har inte bloggat på ett tag I know :)..
Ska berätta va ja gjort i veckan skolan har gått bra haft prov och så sen så har jag vart och shoppat rätt mycket saker med min syster. Och träffat en massa vänner :).
Igår kväll- fredags va ja med några kompisar haha allt blev helt fel i början så ja åkte hem fixade mig för att gå ut igen senare .. kom hem senare då gick ja direkt till sängen med klänning på och sminket kvar och bara deckade .. var så trött. Men iaf igår i fredags va ja också och bowlade me hela klassen , och de roliga va att killarna ville inte va med mig för att dem ville köra riktigt seriöst , jag varnade såklart dem om att ja va bra på bowling, men dem skrattade väll bara sen efter de slutade de med att ja van över alla i hela klassen :D fick 261 p :O

När ja vaknade imorse lörda. så skulle ja gnugga mig i ögonen o ba känner sminket , fick panik.. det är verkligen nått som aldrig händer mig sova me smink! iaf ja har blivit sjuk också.. hatar de här.

nu  ska ja städa mitt rum, lyssna på musik och försöka bli frisk eller nått bara :( ha de bra <3
juste glömde berätta att senare ikväll ska natta komma hit och sova.



RSS 2.0